fredag 25. desember 2015

Male dører med speil

Maleren viser hvordan du sliper, sparkler og maler en speildør. Her viser Jotun deg hvordan du enkelt maler en innerdør. Malte dører er et dekorativt, og gir farger og lunhet til interiøret. Døren vaskes, pusses og bør grunnes for ekstra godt heft før du.

Male dør? Slik får du en perfekt finish - LADY Inspirasjonsblogg

Video som viser hvordan male dør for å oppnå best mulig resultat.

Male dører med speil

Vi har et hus med mange ubehandlede furudører med tre speil i hver. Den inneholder ikke voks da, så du kan male over den ved en senere anledning Kanskje to forskjellig gråtoner eller grå dør og hvite speil? Artikkel om reparasjon og oppussing av gamle dører, hengsler,dørvrider m.m.

Male dør / Fixbolig

Som dere kanskje legger merke til har jeg begynt å male håndtaket på.

Heldigvis er det ofte mulig å bare male skap og dører. Er det best å dempe alt det hvite ved å male dørene i en varm farge samt å bytte. MDF-plate eller et enkelt, hvitt dørpanel som utgangspunkt. Men hvordan bør man gå frem når man skal male kjøkkenfronter?.


En gammel maling teknikk for og imitere/male feks. Du kan skape din egen skyvedør ved å male eller tapetsere den. Avola Brun, Avola Grå, Avola Hvit, Bjørk, Bronsetonet speil, Eik, Grå Eik, Gråtonet. Uansett hva slags hus du bor i, finnes det innerdører som passer for deg. Frisk opp miljøet i ditt hjem ved å male dører, lister og panel. Nordsjö som er fyldig, godt dekkende og dermed lett å. Og så må du iføre deg noe som likner en romfarerdrakt for ikke å male deg selv.


Om en bare skal male/lakke en dør eller tre eller om det er noen lister er det. Installasjon av toaletter, håndvasker m/berøringsfri armatur, speil. Skal du male panel må du først benytte kvistlakk eller sperregrunn. Selv har jeg alltid blitt betatt av de fargerike dørene en ofte ser i utlandet.


Solspeil tidligere (her) og jeg har fortsatt en drøm om et sånt speil!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar