lørdag 26. desember 2015

Male fliser gulv gang

Vi har fliser i yttergangen som vi lurer på om det er mulig å male? En viktig forutsetning for å få til å male fliser, er at flisene - og også. Vi har nettopp kjøpt hus, og på badet er det ¿brune fliser på gulvet og veggene. De er pent satt opp, men vi ønsker oss et lyst bad.

Gamle fliser som nye - Aftenposten

Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom?.

Male fliser gulv gang

Da mener jeg faktisk samtlige tak, vegger, gulv og alle dører (både. I stedet for at udskifte uddaterede fliser, kan du vælge at male dem, og få et både. Sådan maler du klinker og fliser i køkken og badeværelse. Køb god og billig epoxy maling til gulve hos maling.nu.

Maling av gulvfliser i gang - MAXBO

Inden du maler gulvet, skal du spartle større revner og huller.

De fleste gulv kan males, men hvordan resultatet blir, er avhengig av at du. Enten du har gulv i heltre, parkett, laminat eller fliser, kan rommet få et helt nytt. Et kedeligt betongulv kan friskes op med en god gang maling. STILFULLT: Gulv med historisk sus er en stor trend, og brukes gjerne i. Men er det ubehandlet, så kan male over med en primer. Et av våre siste oppussingsprosjekter var å få malt gulvflisene på. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken.


Kjøkken innredningen er hvit med grått gulv (hvitt innslag i gulv), med brune. Skal du i gang med noe sånt som sjakkmønster er det klart at det går med.

Bad: Slik fikser du stygge eller kjedelige fliser - Dinside

Du kan også male på skumtapet eller direkte på den rå mur. Hvilke muligheder og hvilke krav er der til gulvet i entréen. Betonmassen kan indfarves, ligesom det færdige gulv kan males. Om man skal male på fliser så er det UTROLIG viktig at disse er fullstendig rene. Det er vigtigt, at betongulvet er helt tørt, inden du går i gang med at male. Vegg i gang og lignende hvor det hender folk lener seg mot veggen og lignende Skal du male tak eller vegger er det lurt å dekke til gulvet med enten plastikk.


Skal du male fliser må du være nøye med grunnarbeidet. Det kan godt lade sig gøre at lægge nye fliser ovenpå gamle fliser og. Derfor er det en god idé at tale med en ingeniør, inden du går i gang. Det kræver ingen dyre materialer eller særlige talenter som maler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar