lørdag 26. desember 2015

Male fliser i gangen

Male fliser i gangen

Vi har fliser i yttergangen som vi lurer på om det er mulig å male? Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser. Det å male fliser er genialt og mye billigere enn å pusse opp hele badet. Nøjes med at male en lille gruppe fliser ad gangen.

Male fliser - Hus, Hage og Oppussing - VG Nett Debatt

Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom?.

Vi har nettopp kjøpt hus, og på badet er det ¿brune fliser på gulvet og veggene. De er pent satt opp, men vi ønsker oss et lyst bad. Stadig flere velger å male gulvet fremfor å legge nytt. Sådan maler du klinker og fliser i køkken og badeværelse.

Slik pusser du opp badet uten fliser - Aftenposten

Nøjes med at male en Mal en lille gruppe fliser ad gangen.

Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Også tok eg maskeringstape rundt alle trinna og begynte å male trinna i. Det kræver ingen dyre materialer eller særlige talenter som maler. Et par gode råd, inden du går i gang med at male fliser. Men er det ubehandlet, så kan male over med en primer. I brusenichen kan der males på godkendt vægbeklædning – f.eks. Fliser og klinker er et klassisk og samtidig solidt valg til entrégulvet.


Betonmassen kan indfarves, ligesom det færdige gulv kan males. Det kan være et meget stort arbejde at udskifte keramiske fliser.

Hvordan male fliser på bad selv - Alt du trenger å vite

Vegg i gang og lignende hvor det hender folk lener seg mot veggen og lignende. Skal du male fliser må du være nøye med grunnarbeidet. Husk at være omhyggelig, når du spartler og sliber. Vi vil gerne male vores badeværelse, hvor fliserne er malet `en gang. Gulvbelægningen i et bryggers er ofte klinker/fliser, fordi det er. BADEROMSFLISER: Historiske fliser gir baderommet et personlig preg.


Et kedeligt betongulv kan friskes op med en god gang maling. Mal en lille prøve i et hjørne eller bag en dør, og lad det tørre. Læs hvordan du kommer i gang med at male dit badeværelse. Til sidst fuges hjørner og kanter mod fliser med universal acrylfuge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar