fredag 25. desember 2015

Salat med cottage cheese

Denne salaten metter godt og kan gjerne serveres som egen middagsrett. Nøttene og det salte kjøttet gir nydelig smak sammen med cottage cheese og. Cottage cheese er en god proteinkilde og smaker kjempegodt i salater. Salat med fetaost og cottage cheese-pesto: Enklere kan det vel ikke bli?

Røkt bever på avokadosalat med cottage cheese - oppskrift

Bland ingrediensene og ha det på brødet sammen med salat, kjøtt- eller.

Salat med cottage cheese

I en ildfast form: Legg halvpasten av spinaten i bunnen, deretter et lag med. Dette er ikke en alminnelig salat med grønne blader. Bland karbonadedeigen med strøkavring, vann, salt og pepper. Legg salatblad på nederste del av brødet, Cottage Cheese blandet.

Sommersalat med bær – Berit Nordstrand

Bland forsiktig pære, salat, rødbeter og resten av olivenoljen i en bolle.

Salat med cottage cheese

Anrett alt på en tallerken og topp med avrent cottage cheese. En bok som med enkel design setter salat på lunsjmenyen hver. Bland salat med rødløk i skiver, agurk, sesamolje og limesaft. Turer i sommerskogen fylt med lyng, fuglekvitter og blåbær, barn med blå hender. Legg salatbladene på et serveringsfat og strø kiwi, bær, cottagecheese og.


Om du ikke spiser meieriprodukter passer kokt quinoa. Fyll vaffelen med godt pålegg – som for eksempel ost, skinke, salat, agurk og. Grøten kan du toppe med for eksempel bær, cottage cheese. En deilig pai som smaker godt men salat og cottage cheese vinagrette. Råkostsalat med cottage cheese og karamelliserte pekannøtter. Her kommer ett forhåndsskrevet innlegg -og takk GUD for det!


Ha salatblader på brødskiven og fordel cottage cheese utover salaten. Bland salaten med dressing og legg opp på tallerkener. Hva med en enkel, men fantastisk god salat til middag i dag? Quesadilla med kylling- og kalkunkjøttdeig og cottage cheese.


Oppå squashen legger du en halv boks med cottage cheese. Servér med en deilig salat og vær stolt av dagens inntak av grønne saker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar