fredag 25. desember 2015

Tid for hjem hage 2015

Nå har du muligheten til å få pusset opp i løpet av 2015 og 2016. Slik forvandlet «Tid for hjem» en hemmelig bakhage til en familievennlig oase. OPP: Gjengen fra «Tid for hjem» vil gjerne komme hjem til DEG for å pusse. Har du et rom du skulle pusset opp eller en hage som trenger et løft?

Emmet malte om stua etter «Tid for hjem»-oppussing - Tv2

Tid for hjem-gjengen er klare for å pusse opp en stue i en hytte.

Utgangspunktet for kveldens oppdrag er en slitt falleferdig bakhage. TID FOR HAGE: Den slitne bakgården i Bergen ble forvandlet til en drømmehage. Det populære programmet Tid for hjem på TV2 gir seerne. God ettermiddag Norge, Filmguiden, Tid for mat, Tid for hage, og Tid for hjem.

Promo: Tid for hjem - 2015 (TV 2)

Se "Tid for hjem" på TV 2 tirsdager klokken 20.00.

Se den nye sesongen av "Tid for hjem" på TV 2 tirsdag klokken 20.00. Har hørt at Kjersti Bergesen er så utrolig flink med hage. Samtidig med seerne i de tusen hjem forbereder Ingrid Gjessing Linhave. Bak en hvit port og en blomstrende hage ligger det idylliske trehuset fra. Dersom du har tid, kan du se om du klarer 21-day meditation :).


Da er det tid igjen for årets begivenhet for oss som er glade i tradisjonshåndverk! Liten hage, stor glede – En hageblogg om uterom, form, økologi og planter. Det skal sies at ting tar tid, men jeg får speede opp tempoet selv. Gina Sigstad over grytene med hjemmelaget lapskaus. I en hage utenfor Los Angeles bor familien Dervaes. Utendørs er det tid for beskjæring av busker og trær.


Kategori: Grønne nyheter, Hagen vår, Ting å gjøre /by spirea. Modelljenter (7) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar