søndag 27. desember 2015

Vinduer etter mål

Priser på vinduer finner du lett hos SpareVinduer. Dører med karm, finn gode tilbud på dører på standardmål og etter mål her. Ytterdører fra Sparevinduer gir ditt hus en flott og elegant inngang. Det betyr at du får akkurat den løsningen som passer til.

Best-Billigst vinduer og dører med 35% Vinter rabatt

Du kan få vinduer med standard mål eller skreddersydd etter dine egne ønsker.

Mindre vinduer for garasje og bod lagerføres, mens større vinduer bestilles for. TRADISJON er vårt velkjente tre-vindu, der mulighetene er større enn. Vi produserer fastkarm på mål etter kundens ønsker og spesifikasjoner. Vinduer er som regel utstyrt med glass, men kan også være dekket med andre.

Trenor Vinduer AS

I eldre tid var vinduer laget etter mål og håndverksmessig fremstilt av en.

Vinduer etter mål

Solheim Trevare produserer vinduer etter mål til hus og hytte. Våre produkter kan leveres etter standardmål eller etter individuelle ønsker. Gjennomført kvalitet skreddersydd etter dine mål og ønsker. Hvem som skal ta mål og montere dine vinduer bestemmer du selv. Vinduer har de siste årene blitt et teknisk komplisert produkt. Alle vinduene kan fås etter mål og levert i den fargen du selv ønsker.


Vi leverer vinduer, dører og skyvedører i tre etter ønsket mål. Vi restaurerer og kitter opp igjen eksisterende vinduer. Restaurering av gamle trapper / Trapper bygget etter mål / Trelast etter mål.

Dører og vinduer - Bygger´n

Rett inn karmen etter dør-bladet eller vindus-rammen, og fest den i. Kan noen anbefale et snekkeri som lager vinduer etter tegning og. Vi leverer og monterer vinduer i aluminium/tre og i tre. Vi på Inwido brenner for vinduer og deler gjerne av våre kunnskaper. Alle vinduene våre oppgis i modulmål, det vil si etter "hullet i veggen". Leveres i en rekke standardmål og etter spesialmål. Løse sprosserammer som settes på vinduene utvendig.


Murmester Andersen AS leverer og monterer vinduer etter ønske. Denne løsningen gjør Trysil Sidesving til et vindu med moderne funksjon som. Vinduene leveres i en rekke modeller og etter mål, med eller uten sprosser - alt. Et ”ekte sprossevindu” er et vindu med to rammer hvor den ytterste har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar