onsdag 30. mars 2016

Ytterdør med vindu som kan åpnes

Ytterdør med vindu som kan åpnes

Med NorDan smarte vinduer og dører har smarthuset nettopp blitt enda litt. Pris gjelder for ytterdør (første bilde) med 1 sidefelt som kan åpnes med valgfritt. Vi kan produsere dører og vinduer på spesialutførelse, noe som ikke trenger. Foris tilbyr et stort og varierat utvalg av dører, vinduer og porter.

NorDan ytterdør - NorDan Smart

Vindu kan åpnes og svinges rundt for enkel vasking.

Ytterdør med vindu som kan åpnes

Bi-inngangsdør er en godt isolert "ytterdør" som har balkongdørens. De to behandlingene kan brukes til både vinduer og dører, så vel utvendig som. Skader i lakken kan behandles ved forsiktig pussing med fint sandpapir etterfulgt. Vanligvis er det flere muligheter til å åpne plast vinduer: de kan åpnes helt.

DØR OG VINDU FORNY HJEMMET AKKURAT SOM PROFFEN

Innadslående Kan leveres toveissvingende, dvs at vinduet kan åpnes.

Alle ytterdørkomponenter blir utviklet og produsert hos. Våre billige balkongdører kan også brukes i forbindelse med små leilighets. Ytterdører – stort utvalg av kvalitetsdører til lave priser. Fast karm kan til gjengjeld lages i større størrelser enn vinduer som kan åpnes. Skrå karm, fast karm på spiss, eller store felter der ikke trenger å deles opp. TopPrestige-utførelse med håndtak, vinduer og overflater.


Vinduer og ytterdører leveres malt i hvitt eller «Rørosrød». Magnetkontakten utløser alarmen når det aktuell vinduet eller døren åpnes. Man kan dermed ha deler av alarmsystemet aktivert når man er hjemme. Vi selger en del kodehåndtak til vinduer, og spesielt til terrassedører. I bolig kan vindu erstatte en av de to trapper som er krevet som rømningsvei.


Dør i rømningsvei skal normalt kunne åpnes fra innsiden uten bruk av nøkkel e.l. Ved valg av ytterdør er det viktig å tenke kvalitet. Holder det med å spikre igjen vinduer som kan åpnes?. Tindevindu kan levere en rekke vinduer tilpasset ditt behov.


Vårt sortiment inneholder både klassiske ytterdører og moderne varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar