lørdag 23. juli 2016

Varmepumper bergen

Varmepumper bergen

Vi har vært Bergens største varmepumpeleverandør i Bergen siden 2003. Bergen Varmepumpeservice er blant Bergens ledende varmepumpespesialister. Vi leverer gjennomtestede og markedsledende varmepumper fra Panasonic. Norges største merkeuavhengig leverandør av varmepumper.

Forhandlere i Hordaland – Toshiba varmepumper

På utkikk etter varmepumpe i Bergen, Stord, Odda eller Voss?

Varmepumper bergen

Hordaland som er godkjent av NOVAP (Norsk Varmepumpeforening). Vi er autorisert og godkjent leverandør av Panasonic og. Bergen Installasjon A/S er autorisert forhandler etter å ha bestått kurs som gir oss. BERGEN OG KRISTIANDSAND,BJØRKELANGEN ,DRAMMEN,ULLENSVANG.

Varmepumper bolig - Varmepumpe Vest AS

Fujitsu varmepumper og airconditionanlegg til Norge.

Varmepumper bergen

Vi har luft til luft varmepumper, luft til vann varmepumper, væske til vann. Varmepumper fra kvalitetsmerker som Mitsubishi, Toshiba og Fujitsu. Oslo, Stavanger, Haugesund, Bergen, Nordfjord og Sunnmøre. VARMEPUMPE: 35 varmepumper for kald klimasone er sammenlignet. Vi tilbyr serviceavtale på varmepumper og aircondition! Daikin er verdensledende innen luftkondisjonering for husholdning.


Finn dyktige fagfolk innen Varmepumpe-service i Bergen på 1-2-3! Som vi så, var den prosentvise besparelsen mye høyere i Bergen enn på Røros. På Røros hadde også Authen forutsatt installert en varmepumpe på 5,5 kilowatt. Søk etter «fujitsu varmepumpe bergen» ga 3 Gule treff. Vi har vært Bergens største leverandør av varmepumper siden 2003. Sponviken Borettslag i Bergen installerte bergvarmepumper allerede i 1984.


Ingen utslipp og renere miljø har vært blant gevinstene. Haier varmepumper garanterer god drift ned til -25 grader. Vi har modeller utviklet for optimal drift og energisparing i norsk klima.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar