tirsdag 31. mars 2015

Design og tekstil

Design og tekstil

Programområde for design og tekstil - Læreplan i felles programfag. Det å jobbe innenfor det tekstile fagområdet er både kreativt og nyskapende. Vg2 i design og tekstil, kan du velge mellom hele elleve. Læreplaner for utdanningsprogrammet Design og håndverk finner du.

Design og tekstil - Rud videregående skole

Mote og tekstil – stylist, designer, fashion, mote, tekstil, trender.

Design og tekstil

Etter to år på design og håndverk, kan du ta fagbrev innen flere. Bloggleker, utfordringer, BodyMod, Kroppskunst, Dagligliv, generelt, Familie, Kos. Aktivitør, Design og Tekstil, Frisør, og Interiør og utstillingsdesign. Mode- og tekstilsamlingen er en af landet største og fineste samlinger af dansk.

Vg2 design og tekstil - Bodin vgs

Her finner du et femtitalls spennende garn av høy kvalitet.

Der er fælles optagelse på mode- og tekstiluddannelsen på Designskolen. Her finder du efteruddannelser og kurser i kunst, design, tekstil. Design I design kan du beskæftige dig med mange forskellige områder. Boka gir en innføring i produktutvikling med tekstile materialer. Project Blue designer genbrug af jeans solgt på eaby. Fordyp deg i tekstil og skapende arbeid – og realiser flere kreative ideer.


Vi uddanner arkitekter, designere og konservatorer på højeste plan. Wien 1900 – byplanlægning, kunst, design og arkitektur. Bliv bemærket med vores etiketter, emballage- og virksomheds. Læs mere om mode og tekstil uddannelser til dig, der vil arbejde med tøjdesign. Grundlæggende for alle Designteknologstuderende på 1. Vurderingskriterier for programområde Design og Tekstil. Duodji (sørsamisk duedtie) er samenes tradisjonelle kunsthåndverk og husflid.


Gruppen er en gruppe specialister, der udvikler løsninger i stort og småt. Design er vores reklamebureau med design- og produktionskompetencer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar