tirsdag 31. mars 2015

Dørskilt messing

Dørskilt messing

Her finner du vårt utvalg av graverte skilt til bruk som dørskilt,postkasseskilt etc. Dørskilt har som hovedformål å gi informasjon om hvem som bor i en bolig eller. Et av de vanligste og mest holdbare skiltmaterialene på markedet er messing.

Lator

Vi har valgt og dele opp dørskiltene i 4 kategorier grunnet stort utvalg.

Dørskilt messing

Materialet på dit dørskilt skal være holdbart fordi det skal hænge ude. Dessuten har butikken også en LS 600 mekanisk maskin. Dørskilt i messing Materiale: Forniklet messing med affaset kant, inklusiv skruer. Storlek: 120x55 mm Storlek: 160x60 mm Døeskilt som dybdegraveres og fyldes.

Gravering, skilt, postkasseskilt, dørskilt - Trygge Rom AS

Mere information om graveret dørskilt i messing (1263a).

Dørskilt messing

Skinnmappe med navneskilt i børstet messing, type M. Bokstavfabrikken.no leverer alle typer skilt til proff og privat. Byd dine gæster velkommen med et smukt og personligt dørskilt. Design dørskilte online og få leveret til døren billigt. Skiltene i plast er tofargede så fronten av skiltet er for eksempel hvitt mens. Skilt-Teknikk AS er totalleverandør på landsbasis av skilt og dekor både til.


Dørskilt, gravert plast med tekst og logo i én farge. Stempel Designmal - Dørskilt i flott plastlaminat. Standard tykkelse for stål er 1 mm og messing 1, 5 mm.

Dørskilte - Navneskilte i messing - Dahls Gravering

Maleriskilt, husnummerskilt, postkasseskilt og dørskilt. Dørskilt med udskift LEDIG / OPTAGET ÅBEN / LUKKET. Graveret messing dørskilt 1128B Graverede Dørskilte. Graveret messing dørskilt 1124A Graverede Dørskilte.


Dørskilt Dørskilt kan leveres i mange ulike utførelser, og størrelser. Det kan også være dørskilt med enkle tekster og piktogrammer, eller skilt. Gravering i tre, plast, messing, eloksert aluminium, stål og syrefast. For gravering i messing og plast, også rustfritt stål.


Du finder mange funkis-detaljer i vores brede sortiment. Vi laver skilte i aluminium, messing, stål, plastic, akryl, glas, træ eller andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar