tirsdag 24. mars 2015

Design til blogg no enkelt

Design til blogg no enkelt

Endelig et nytt gratisdesign, og denne gangen et helt enkelt et, derfor. DesignMagasinet gir bort våres første gratis design til blogg.no / blogsoft. Gå inn på blogg.no, logg ut av din blogg(om du allerede er logget. I begynnelsen av november flyttet jeg bloggen min fra blogg.no og over på Nouw

Brudeblogg

Designet er kun tilpasset blogg.no sin bloggplattform.

Og så er jeg på messen som innkjøper til nettbutikken min Julies grønne kjøkken Studio Loft - www.studioloft.no - interiør, design og inspirasjon på nett. Skal prøve å skrive det så godt, lett og enkelt som mulig slik at dere kan. Nytt design, nye funksjoner, ny statistikk og mye mer!

AWESOME VEGAN TACOOO - Voe - en av Norges største blogger

Det er flere triks du kan bruke for å få det til å se enda finere ut

Design til blogg no enkelt

Det er relativt enkelt, og det går også ganske raskt på pinner. På vei fra Tyrkia til Ålesund klokken 05 om morgenen. I tillegg til å legge inn annen type trening i uka si, som basketball, svømming og. Vi blogger om produkter og inspirasjon til hjemmet. Da har vi omsider klart å flytte ideblogg.no til server på Idefagskolen.


Hver enkelt deltager i gruppa lager film med klippene dere har filmet. Hent inn fra design laget i flere lag i Photoshop. Designblogg med gratis design til blogg.no/se, bloggr.no og tema til wordpress. Google Web Fonts har et stort utvalg av fonter som du enkelt kan bruke.


På blogg.no kan alle lage en gratis blogg og enkelt legge ut tekst. For meg er det helt logisk, sier Rekdal til Nettavisen. West Ham, hvor det ble nok et uavgjort resultat som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar