søndag 31. mai 2015

Design lenestoler

Design lenestoler

Lenestoler finnes å kjøpe online på Room21.no – mer enn 200 lenestoler! ArtekBruno MathssonDecotiqueDepartmentDesign House. Den vant nettopp en pris under magasinet Wallpapers årlige Design Awards. Tight er en lenestol hvis formspråk er inspirert av japansk origami.

Lenestoler - Bolia

Stressless Jazz er kongen av alle design lenestoler. Titt på vårt sortiment av lenestoler i original kvalitet. Drøm deg bort i en flott lenestol med feminine former og stilig design. HAY - About a Lounge chair High AAL91 -lenestol Delenummer.: swp6054.

Lamino lenestol - Tannum

Ok Design - Acapulco stol petroliums blå Delenummer.: swp1826.

Design lenestoler

Grant Featherston designet stolen med inspirasjon fra. Ekström, og hans Lamino stol blir kalt 1900-tallets møbel, grunnet sitt design og. Rama lenestol fra OX design er inspirert av 50 tallets håndtverk i lær og heltre. Stolen er av argentinsk og spansk håndarbeidet høykvalitetslær, fra ville dyr i. Rasmus Solberg Par lenestoler i palisander og originalt ull. Produsert av Rasmus Solberg Lenestol i stålrør og cord. Sittegruppe med italienske design lenestoler, sofa, skrivebord.


Husk at selv den kjedeligste stol kan bli stilfull igjen! Rama Chair designet av Dennis Marquart for Ox Design.

OX Design September lenestol - Møbelgården AS

Velg lenestoler til stua som er både behagelige og stilige, men også holdbare! På Kelkoo kan du finne prisen på lenestoler i ulike farger fra en rekke butikker. Prøv den i dag hos din nærmeste Stressless forhandler. Vi designer møbler som gir deg hvile, bevegelse og en enklere hverdag. Etter vår mening tilbyr de noe av det aller beste på markedet.


FYLKE er en stilren lenestol inspirert av en svensk designklassiker. YORK er en bred serie med sofaer og stoler med moderne design og en stram. Eva Lenestol Flettet Lin, Natur, Bruno Mathsson, Bruno Mathsson. Vi har akkurat fått inn et nytt parti med lenestoler til vår butikk på Nordstrand.


I tillegg har produsenten et dedikert fokus på design. My-deco-shop presenterer et utvalg av møbler, design objekter og unik. HIPPO, en lenestol eller en sofa, som blir til en komfortabel ekstra futon seng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar