søndag 31. mai 2015

Selvbygger garasje

Selvbygger garasje

Du kan som privatperson søke om denne type garasje, eller sette opp. Filmene og guidene under gir deg detaljbeskrivelser. Ta kontakt med selvbyggerservice i ditt byggevarehus. Følg med når vi bygger en flott dobbeltgarasje på bare tre dager.

Selvbygger : Garasjeporten - bilens visittkort - Norsk Tre AS

Du bestiller en garasje i ønsket størrelse, og får alle delene ferdig kappet og.

Selvbygger garasje

Du kan som privatperson søke om denne type garasje. Det er mulig å søke om godkjenning som selvbygger (ha personlig ansvarsrett). Stortinget har fastslått at det er lov å være selvbygger i. Oppføring av garasje over 50 m2 er søknadspliktig.

Selvbygger - Sola kommune

Det er lov å være selvbygger (ha personlig ansvarsrett).

Kvalitetsgarasjer fra Nor-tre, arktitekttegnet garasje til ferdiggarasjepris. Du kan søke om tillatelse til oppføring av tiltaket som Selvbygger dersom. Situasjonsplan med garasjen inntegnet i målestokk. Isola Selvbygger er et ett-lags takbelegg for tak og terrasser. Garasjen har et samlet bruksareal eller bebygd areal på inntil 70 m². Det er mulig å søke om godkjenning som selvbygger (ha.


Garasje skal ikke føres opp nærmere enn 4 meter fra nabogrense. Det er lov å være selvbygger (ha personlig ansvarsrett) for byggetiltak. Siste registrerte endringer på søkeresultatet for selvbygger garasje er 21.01.2016. Tore Johannessen godkjennes som personlig ansvarlig som selvbygger jfr.


Situasjonskart med garasjen inntegnet i målestokk. Det er kommunen som avgjør om det skal gis godkjenning som selvbygger. Det er mulig å søke om godkjenning som selvbygger (ha personlig. Tenkte og bygge ny garasje til sommeren, garasjen blir over 50m2. Kristiansen avisen hvordan han bygget garasje selv.


Dersom du har formell kompetanse og erfaring, kan du søke som selvbygger i. Har nylig kjøpt meg ett hus med en liten integrert garasje med terasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar