onsdag 18. november 2015

Glassdør dusj pris

Celeste marella dusjhjørne 80x80 buet krom klart glass. Celeste dusjløsninger, og kan derfor tilby et kvalitetsprodukt til en lav pris. ElementElement rett dusj 70 hev/senk 1 dør, sølv2 475,- Legg i huskeliste 11207. INRBASIC Ramona, klart glass, 90 cm3 590,- Legg i huskeliste 12985.

Glass dører,standard og spesial, Dusjhjørnet

Angitte priser er i hovedsak produsentenes veiledende utsalgspriser per 01.01.

Glassdør dusj pris

Dusjkabinettet Bona uten dører – til store lokaler! Vi har gode priser og stort utvalg av dusjnisjer og dusjdører. Består av en dør som kan åpnes samt et fast glass inkl stag. Vi har kvalitetsdusjer og dusjkabinett i alle utførelser og prisklasser.

DUSJ- OG GLASSLØSNINGER TIL BAD OG KJØKKEN - Proffer

Bestående av to glassdører (slagdør/skyvedør) eller én glassdør og ett fastfelt.

Glassdør dusj pris

Når du kjøper en dusj fra INR, kan du velge målene selv, og vil du at vi. Når du velger Satina dusjløsninger, velger du kvalitet og smarte løsninger. Proffer Glass er totalleverandør av glassløsninger til bad og kjøkken. Du har mulighet til å legge inn mål på opptil 6 ulike glass. For deg som ønsker enkle, rene linjer og lettest mulig renhold!


Dusj for nisjeåpning/ Dører med hengsler 8 mm glass/. MODELL 865 Dusj for rett vegg, dør med 2 sidevegger. PRØV DETTE I DUSJEN: To deler oppvaskmiddel og én del eddik gjør. En dusj med et pent utseende er i mange tilfeller også en god dusj. Dusjhjørne i glass som består av doble svingdører, og kan dermed frigjøre ekstra.


Prisen ligger rundt 250-300 kroner kvadratmeteren. Vi tar gjerne en gratis befaring, helt uforpliktende og tilbyr en fast pris. Sverige, har avisen fått en rekke henvendelser fra nordmenn som. Glassarbeider Dusjvegg 110x200 samt en dusjdør 100x200 i frostet glass.


Dusjhjørne med 6 forskjellige glass og 3 profilfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar