onsdag 18. november 2015

Heimdal eiendomsmegling ansatte

Heimdal eiendomsmegling ansatte

Heimdal, Melhus, Stjørdal, Orkanger og Tromsø, samt salgskontor på Røros. Heimdal Bolig er en ledende leverandør av attraktive, nyskapende. Eiendomsmegling står for salg av brukte boliger og nye boligprosjekter. Eiendom ønsker et langsiktig og godt forhold til kundene.

Heimdal Eiendomsmegling AS

Alle ansatte: Melhus: Heimdal: Trondheim: Rosten: Korsvegen: Ler.

Heimdal eiendomsmegling ansatte

Heimdal Eiendomsmegling AS ble etablert i 1996 og er i dag et av. Vi har 800 ansatte fordelt på 150 kontorer i Norge som driver megling. Heimdal eiendomsmegling har etablert seg i Orkdalsveien. Heimdal Eiendomsmegling er Midt-Norges nest største eiendomsmegler.

Heimdal Eiendomsmegling AS - Blocket

Heimdal Eiendomsmegling står for salg av brukte boliger og nye boligprosjekter

Heimdal eiendomsmegling ansatte

I dag har vi rundt 60 ansatte, og besitter en høy kompetanse med en stor. Lønnskutt på 100.000,- for eiendomsmeglere i Heimdal-gruppen. Frode Helmersen, Eiendomsmegler Heimdal Eiendomsmegling AS. Mogseth, Markedsområdeleder DNB Eiendom Mobil 91143355.


Lone blir å treffe sammen med Trønderkjøkken på Heimdal. Banken ansatte tidligere i år alle Nylander sine meglere i Namsos. Heimdal sentrum søker de nå etter back-officemedarbeider i 60% stilling. Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand, med totalt ca 270 ansatte. Trondheim og omsatte i 2014 for NOK 242 millioner. Bankens ansatte fortjener en stor takk for innsatsen og resultatene i året som.


Banken er medeier i Heimdal Eiendomsmegling AS og Melhus Regnskap AS. Heimdal Gruppen er et byggkonsern med hovedkontor i Trondheim. Han er dirigent for aspirant, junior og hovedkorps i Tjøme skolemusikk. Heimdal Gruppen AS har besøksadresse Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal.


Ved Barne- og familietjenesten Heimdal er det ledig fast 100 % stilling som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar