mandag 21. desember 2015

Selge leilighet i desember

Selge leilighet i desember

Skillet mellom januar og desember var ganske markant. Skal du selge boligen din, er sjansen stor for at du også skal kjøpe. Ekspertene: Dette er tidspunktene du bør kjøpe og selge bolig på i 2015. Uttalelsene kommer etter at boligprisstatistikken for desember ble.

Boligpriser: Når bør du selge boligen din? - Dinside

I desember tok det i snitt 53 dager å selge en bolig i Stavanger.

Selge leilighet i desember

Espen Andreas Hasle (40) selger nå huset på Nordstrand i Oslo. Det kan indikere hva som er lett å selge igjen noen år frem tid dersom. Liv for selger og kjøper – sjekk hvilke boliger vi vil ha. Små leiligheter, ett- og toroms er attraktive for flere grupper.

Når får jeg mest for boligen min? « SpareBank 1 SMN Blogg

Boligprisene falt med 1,3 prosent i Stavanger i desember.

I fjor lå 12 000 boliger ute for salg i desember/januar, mens 16 000. Boligprisene sank med 0,6 prosent i desember 2015. Det er spesielt viktig med god planlegging hvis konkurransen er stor. Boligprisene falt med 0,4 prosent i Drammen i desember.


Dersom du skal selge boligen kan du spare flere tusen kroner ved å gjøre. Bransjenormen for markedsføring av bolig i desember. Vi møtte ham på takterrassen i en penthouseleilighet i Oslo. Boligmarkedet utviklet seg i desember som normalt for måneden og.


Endringen får betydning for gaver som gis etter 31. Prisene på brukte Tobb-leiligheter steg 15 prosent i sentrale bydeler i. I fjor tok det 40 dager å selge bolig i november og 49 desember. Stor oversikt over alle eiendomssalgene i de største byene i nord i desember. Treroms leilighet steg 1,1 millioner på fire måneder.


Selger du først, får du full oversikt over egenkapitalen. Mens det tok 17 dager å selge en bolig i Oslo i november i fjor, tar det nå 27. Med mange leiligheter til leie, er det først og fremst de med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar