mandag 21. desember 2015

Priser på varmepumper i sverige

Hos PriceRunner kan du sammenligne priser på varmepumper. Med en värmepump får du ett skönt inomhusklimat, året runt. Inte för kallt och inte för varmt, utan precis den temperatur som du vill ha. Nettstedet har spesiel fokus på tester i kombinasjon med pris og kvalitet.

Värmepumpar - Jämför priser på PriceRunner

Sammenlign pris og kvalitet på varmepumper - Bestil tilbud her.

Priser på varmepumper i sverige

Sverige ser man også varmepumper, der kan generere varme fra bjerge og søer. Varmepumper fra mærkevare-producenter som Panasonic og Sanyo. Den svenske energimyndighed har testet luft til luft-varmepumper. Med en LG Nordic Prestige 9 varmepumpe er kåret som bedst i test af den.

Panasonic HE9PKE luft/luft varmepumpe - Scanheat Webshop

Toshiba, i DK KUN 2 år hos nogle og så tilbydes der 5 års.

Priser på varmepumper i sverige

Prisen for etablering af en luft-vand varmepumpe varierer alt efter. Prisjakt.no er laveste pris på denne akkurat nå 18.389 kroner. TESTER VARMEPUMPER:Ingeneiør Anders Odell er prosjektleder i. Sverige på mellomklassepumper på fra 20 000 til 25. Varmepumpene fra IVT tok dobbeltseier i den svenske testen. Se vores priser på et udvalg af de bedste luft til vand varmepumper inkl. Sverige i 2 år før man satte den i produktion, for at sikre den helt.


Luft til Luft Varmepumper er en specialitet hos KlimaEnergi. I vores produktoversigt over luft til vand varmepumper kan du se vores. CTC er en svensk producent af varmepumper og andre energibesparende. CTC er kendt for at have en god kvalitet der stemmer fint overens med prisen.


Overvejer du at investere i en luft til vand-varmepumpe? FTXS-K + RXS 20 K Varmepumpe/aircondition/Affugter Inverter – Nordisk. Den bedste luft/luft varmepumpe som nogensinde er testet. Svenske Energimyndighed, fastslog SP, at Nordic Prestige er den bedste når det. Se mere under "Varmepumper" i menu-linien herover.


I Sverige har de vidst det i mange år, og i Danmark er interessen for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar