tirsdag 1. mars 2016

Utleie leilighet geilo

Utleie leilighet geilo

Hvorfor ikke bo i en moderne leilighet under oppholdet i Geilo? Her er oversikt over overnatting du kan booke gjennom oss. Kåken er ledig for utleie i vinterferien for Vestlandet mandag kveld til. Utleie kan bidra til å finansiere din leilighet og gi deg store inntekter og reduserte.

Leie Leilighet Resort - Ustedalen Hotell Geilo

Ta med store og små til fjellet, bo i nydelige omgivelser!

Nå kan du kjøpe 3-roms leilighet på 91 kvm i Vestlia Resort - midt i. Utleieleilighet: Stor utleieleilighet med plass inntil 25 personer. Arne Pålgardhaugen i Geilo Fjellandsby har planene klare for en. Velg mellom 4 ferieleiligheter i Geilo ✓ Privateide leiligheter i Geilo fra NOK.

Havsdalsgrenda - leiligheter rett ved skibakken på Geilo

SOLHAUG BOLIGTUN, GEILO - Ett plans 3-roms selveierleil.

Hallingskarvet Fjellbad, badeplasser, sportsfiske, gokartutleie, brevandring m.m. Geilolia selskapene er stolte av å ha virksomhet og drive utvikling på Geilo, en av. Våre hytter og leiligheter som er i utleie, har godt besøk av turister fra inn -og. Studio leilighet til leie på Geilo jernbanestasjon. Vi har en stor og praktisk utleieleilighet som er bygget med tanke på grupper som.


Leiligheten har sengeplass til 25 fordelt på 6 rom i 2. Leiligheten ligger i det store hovedhuset på gården Ødegård, kun fire. De nærmeste dagligvarebutikkene og restauranter ligger i Geilo sentrum. Inkludert hoteller, leiligheter, villaer og mye mer.

Overnatting - Geilo Skisenter

Geilo tilbyr overnatting på hotell, leilighet og hytter. Akkurat nå har vi ledige leiligheter for langtidsutleie. Hyttene er fullt utstyrt, og ligger perfekt til når dere ønsker å ha alle. Avstanden er 20 mil fra Oslo, 13 mil fra Kongsberg og 3 mil fra Geilo.


Nå bygges det 25 nye eksklusive leiligheter, ferdigstilles 4. Vi tilbyr også stort utvalg av lekre feriehus, leilighet, villa eller landsted i Italia og. Solsiden i Geilo sentrum, 250 me- ter unna togstasjonen. Privat bil tilbake til Geilo fra Haugastøl Dag 3: Mulighet for å låne sykkel på. Leie av sengetøy (100,-) og utvask av leilighet (400,-).


Derfor kjøper mange nordmenn leilighet på fjellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar