tirsdag 1. mars 2016

Ytterdør med vindu

Ytterdør med vindu

Diplomat, H-vinduet, Mestervindu, Trenor, Natre, glassdør, glass. Vi leverer varene dine direkte til byggeplassen til en overkommelig pris. Gilje i dag er en av norges fremste leverandører av dører og vinduer.

Byggevarer - dør og vindu - Bygger´n

I sortimentet finner du både ytterdører, terrassedører og dører spesielt.

Ytterdør med vindu

Vi leverer dører og vinduer av beste kvalitet, uten fordyrende mellomledd, vi kan. Da var 2016 igang med levering av vinduer, terrassedører og ytterdører til. Foris tilbyr et stort og varierat utvalg av dører, vinduer og porter. Dooria 1115 Milano er en slett og stilren ytterdør i modern stil.

Kjøp ytterdører og innerdører i heltre

Vedlikeholdsfritt isolert ytterdør, forsterket med OSB.

Ytterdør med vindu

Vi kan produsere dører og vinduer på spesialutførelse, noe som ikke trenger. Inngangsdører i PVC er stålforsterket som gir maksimal. Vi leverer vinduer og dører som tilfredsstiller passivhus kravene. Her finner du informasjon om dører og vinduer til din bolig. Dette er stedet for å finne inspirasjon til jobben.


Drogseth AS utfører montering av innerdør og bytte av ytterdør. Dessuten bytter vi vindu i hele Oslo og Akershus-området. Skal du ha ytterdør, terrassedør, innerdør, balkongdør eller annen type dør. Bergen og Stavanger, benytter seg ofte av Vikeså vindu. En vakker og solid ytterdør forsterker førsteinntrykket av huset.


Ifølge Byggeforskriftene er det samme krav til ytterdører som til vinduer. Vinduer og ytterdører kan inneholde mange av verstingstoffene. Foruten våre standard modeller, produserer vi også et stort. Våre ytterdører benyttes i alle hus, både med tradisjonell.


NorDan tilbyr et komplett sortiment av passive vinduer og dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar