søndag 22. mai 2016

Tv no farmen

Tv no farmen

Slik skal Farmen-vinneren Eilev (27) feire jul og nyttår. Farmen-Marte: – Du trenger ikke kle på deg for min del. Se de hysteriske Farmen-tabbene som måtte klippes bort. Farmen og Håndball-VM gjorde TV 2 til seervinner i desember.

Farmen - Tv2

Seiersintervjuet med «Farmen»-vinneren hadde ligget ute på nett i tre kvarter.

Tv no farmen

Farmen er en norsk Reality-TV-serie som har gått på TV 2 siden 2001. Programmet har så langt blitt sendt i ni sesonger i Norge. Det ser jo alle som har sett på Farmen på TV, jeg ble mobbet og fryst ut. Farmen» og «Robinsonekspedisjonen» for TV 2 og «Anno» for.

Farmen - Wikipedia

Den som vant gikk videre til finaleuka i TV2-serien.

Tv no farmen

Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil, TV 2 Skole og OB Team.TV 2 er en. TV 2 skal til sommeren produsere en kjendisversjon av Farmen. Kjendissesongen kommer ikke istedet for den originale utgaven, men er en. Sinte TV-seere har sendt harmdirrende eposter til Sykkylven kommune der de.


Habiba Stray fra Kristiansand røk ut av TV2s Farmen etter én uke. Magnhild Vik og Farmen har hatt 884.000 seere i snitt i høst, noe som. Det er bare å glede seg til 11 intense Farmen-uker på TV 2, forteller Jarle. Når kjendisversjonen av TV2-programmet «Farmen» spilles inn, er det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar