mandag 23. mai 2016

Vakre hus

BoligPluss kårer Norges vakreste hjem for tredje år på rad, og det er. Her kan du se bilder av et utvalg boliger vi har bygget for. Karianne og samboeren Jon Ivar flyttet inn i huset fra 1920 for to år siden. Halden er virkelig verdige vinnere av Norges vakreste hjem 2015.

Velkommen til vakre Almgaard - BoligPartner

Får jo nesten lyst til å stoppe og ta bilder hele dagen lang.

Da vi var på visning visste vi med en gang at dette var huset for oss. Gripsholmshus lager noen av de vakreste husene jeg kan tenke meg. Paret elsker sjøen, og kanskje spesielt det vakre Middelhavet, så når. Fem minutters gåtur fra sentrum, 3 soverom, 6 senger.

Vista Travel - Skjærgårdscruise i vakre Bohuslän

I det senaste numret av Vakre Hjem är det ett hela åtta sidor långt reportage om.

Vakre hus

Vil du leie et flott feriehus i Provence, Frankrike? Norges vakreste – ja, da gikk det helt rundt for den glade. Norges vakreste hjem» finner vi en leilighet på 40. AV ØYVIND RISVIK (Cinque terre) Her er verdens vakreste kyst. Unikt stenhus beliggende usjenert til på 35 måls vakker naturtomt som grenser.


De fem finalistene i kåringen av Tromsøs vakreste hjem er nå klare. Bjørnar Nordstrands (26) kreative og moderne hus på Kvaløysletta. Tonje bor i et stort hus som tidligere har fungert som landhandleri. Eckbo gir deg annerledes opplevelse i vakre omgivelser. Da vaktene kommer til huset, gjemmer de barnet uten at Martha merker det.


Det har presset prisene på hus og leiligheter i været. Ved havet I Vesterålen finner du et gammelt hus, med sjel og historie. Sentralt i bygden er et hotell og en stor campingplass. Se våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg.


Det førte dem helt til topps i konkurransen Norges vakreste hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar