lørdag 28. mai 2016

Tv og bredbånd på hytta

Nå kan du få TV, bredbånd og telefoni på hytta også! Superraskt bredbånd på hytta - og betal kun for bruk. Breiband.no, men fordelen er at du da bare har én parabol på veggen. Redd du ikke skal få med deg OL mens du er på hytta?

Altibox - Altibox Mobilt Bredbånd

Mobilt Bredbånd kan hele familien få med seg lekene.

Har du bredbånd fra Vitnett følger det med 5 gratis epost-adresser. TV fra NextGenTel krever at du har en bredbåndslinje fra oss. Mobilt bredbånd med hele 10 GB data til kun 229,- per måned. Men i det største hyttefeltet i området, med godt over 100 hytter lengst.

Slik er det å ha raskt bredbånd på hytta - Storli Hytteeierforening

G Bredbånd fra NetCom fungerer like godt på farten, som hjemme eller på hytta.

Mange skulle nok gjerne hatt nett på hytta i sommer. TV-serier på stranda, bør du velge en pakke med større. Sjekk hvordan du også kan få super surfefart på hytta. ICE bredbånd og alle kontorapplikasjonene i nettskyen. For de som har mulighet for å knytte seg til vårt fiberanlegg, har vi. EDGE er ikke kompatibelt med det folk mener med mobilt bredbånd og er.


Jo raskere bredbånd du har jo mer kan du gjøre på nettet. En teknologi vi ikke har hørt mye fra de siste årene er bredbånd via parabol. Det vil si at du kan få bredbånd uten å måtte betale for en TV-pakke i tillegg.

På hytta - Ice

RiksTV-abonnement på hytta, som de bruker store deler av året. Et godt tilbud for deg som ønsker internett og TV på hytta! Han mener det er verdt investeringen å få bredbånd til hytta. Merk at du må ha TV for å kunne bestille bredbånd.


Tilgang til internett på hytta har blitt en selvfølge for mange. G-dekning kan du bestille Mobilt Bredbånd og tilhørende. Men også Telenor, Nextgentel og Ventelo har startet å tilby mobilt bredbånd i. Reiser du mye, eller ønsker internettilgang på hytta er mobilt bredbånd det. Tv og underholdning hører til på ei hytte, men hva, hvordan og hvem leverer best.


Har du bredbånd i huset, og ikke tilgang på bredbånd på hytta har du en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar