fredag 27. mai 2016

Vakre hus og interiør

Vakre hus og interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN. Når det kommer til interiør, trur jeg at jeg er som alle andre. Dene ene måneden kunne jeg hatt et romantiskt hus.mens den andre.

Vakre Hjem, farge og interiør-butikker i Norge

Interiør Huset Alvøen ble etablert i 1996 av Lene Bjørnsen og Hilde Alvsaker.

Vakre hus og interiør

Norges vakreste hjem» og denne gangen gikk altså huset i Os Allé i. Sammen med dette gamle har vi blandet inn noe nytt interiør slik at. NORGES VAKRESTE HJEM: Hvilken av de åtte finalistene vil stikke av. BoligPluss-representanter, fagpersoner innen interiør.

Glåmdalen - Her er Norges 8 vakreste hjem

I det senaste numret av Vakre Hjem är det ett hela åtta sidor långt reportage om.

Vakre hus og interiør

Norges vakreste hjem» finner vi en leilighet på 40. Interiørdesign er viktig for å skape et funksjonelt, helhetlig og vakkert interiør. Gjennomtenkt interiørdesign gir god atmosfære og harmonisk hjemmefølelse. Kine Vinje og Tom Richard Andersen bor i Norges vakreste hjem. Tønsberg ligger huset som er stemt fram som Norges vakreste hjem. De fem finalistene i kåringen av Tromsøs vakreste hjem er nå klare.


Bjørnar Nordstrands (26) kreative og moderne hus på Kvaløysletta. Vi tok en prat med Karianne som vant prisen Norges vakreste hjem 2015. Boligpluss om at hennes hus var kåret til Norges vakreste – ja. Almgaard får deg til å stoppe opp – trekke pusten – og virkelig nyte synet av dette. La deg inspirere av dette meget kresne utvalget av reportasjer fra Maison Interiør. Bli med inn i norske hus og hytter og se hvor fint det kan gjøres når vi pynter til.


CKL Interiør leverer håndlagede prismekroner i høy kvalitet. Det er norsk kunsthåndverk på sitt aller vakreste som her blir gjort tilgjengelig. Julie har et lekent hjem fullt av interiør hun har laget selv. Norges vakreste hjem i regi av interiørbladet Boligpluss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar