onsdag 23. november 2016

Åpne tett dusj sluk

MÅ RENSES: I alle sluk samler det seg hår, fett og såperester. Har du fått tette avløp i form av tett vannlås eller sluk? Tette sluk er ikke bare irriterende når man har vasket opp eller er ferdig i dusjen. Slukene og avløpsrørene skal også kunne ta unna en del.

Slik åpner du tette avløp - Hus og hjem - VG

Hår, q-tips og matavfall kan bidra til tette rør i vask og do.

Åpne tett dusj sluk

Bruk flytende avløpsåpner til tett sluk og tette rør i dusjen og vasken. Har en rørlegger-kamerat som har tjent gode penger på at. Ta opp risten, og finn ut hvordan du åpner sluket. Vipp av frontpanelene på dusjkabinettet, napp ut avløpsrøret som går ned i sluket.

Slik renser du sluk

Sluk og dusjhjørner er de største feilkildene på badet.

Åpne tett dusj sluk

Vond lukt og tette sluk i oppvaskkummen skyldes ofte at fett, matrester og små. Er det fortsatt tett, bør du åpne vannlåsen og gjøre rent. I følge Teknisk forskrift skal det være sluk i alle bad og vaskerom. Har en sluk fra tidlig 80 tall som ikke tar unna vann, ofte fra vaskemaskin.


Tett avløp oppstår som regel på grunn av fett, hår og hudrester. Alle slukristene leveres i både børstet og polert rustfritt stål. I mange tilfeller må man åpne konstruksjonene for å avsløre svakheter. Toalett og dusj er steder hvor det er varmt og fuktig, og bakterieveksten kan. Kontroller at alle koblinger til og fra karet er tilskrudd og tette.


Relativt enkle løsninger, som nytt dusjkabinett og rene sluk, kan. Han understreker at det ikke er farlig å prøve å åpne en flis eller to. Ved at det er en tett løsning vil man skape en steamfunksjon. Heve/senkhensler fungerer slik at døren hever seg 1-2 cm når man åpner den. Vannet fra dusjnisja rant ut og forbi doen til baderommet andre sluk.


Bad/dusj har sluk og 2 mm vinyl våtromsbelegg på gulvet i hele rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar