onsdag 23. november 2016

Årets hjem 2013 finalister

Årets hjem 2013 finalister

Registrer deg på Facebook i dag for å få kontakt med Årets hjem. Stem på din favoritt, og bli samtidig med i trekningen av et. The Voice-finalistene 2013 (Foto: Robert Dreier Holand/TV 2). Hvem av de 10 finalistene får med seg det gjeve trofeet hjem?.

Finalist i Norges vakreste hjem 2013: Asker

Finalistene er stemt fram av en fagjury etter innspill fra publikum og juryen selv.

Vi er på bolig-turné for å besøke alle finalistene i Norges vakreste hjem 2013. Monica sitt hus i Lillestrøm, årets vinner av Norges vakreste hjem! I kveld holdt den latviske kringskaster LTV sin første delfinale i årets utgave av. Den første av to delfinaler på Island er over, og vi står igjen med tre finalister fra.

Årets Vestfoldbedrift 2013 - Revac AS

Programmet har gått på NRK1 siden 2009, med en pause i 2013.

Danske Ølnyhed 2013 Ugly Duck Hornbeer Frederiksodde. Harpa som vinder er stikket taget hjem til Danmark. Vestlandets finalister til NM i vekstskaping er klare. Altrad Group er kåret til årets vinner av EY World Entrepreneur Of The Year. Vi fortsetter jakten på Årets mest inspirerende blogginnlegg! Da må du melde henne på Årets modigste kvinne 2013!


Et par svømmere fik deres debut som finalister ved et nationalt seniormesterskab I samme løb formåede Christian at svømme en flot 5. HSC svømmere til Århus for at deltage I årets første mesterskab. Op til kåringen af Årets Bil i Danmark 2015 var Citroëns C4 Cactus. Motorjournalisternes Klub Danmark, foran de seks øvrige finalister: BMW 2 serie. Ford C-Max – 2012: Opel Ampera – 2013: Seat Mii/Skoda Citigo/VW Up. Bæredygtig jagt stod bag kokkekonkurrencen Årets Vildtret 2013.


Efter udvælgelsen af de tre finalister blev Mustang endelig udvalgt som det. I alt 13 kandidater ble nominert til årets SPIR-pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar