torsdag 27. august 2015

Gutterommet interiør

Vi har mange fine interiørartikler til barnerommet. Søte A B C bokstaver til gutterommet i tre forskjellige mønster. Det rosa interiøret frisker opp dette ellers hvite rommet. Om ikke spesielt tilegnet barnemøbler og interiør til barnerommet.

BARN -GUTTEROM - Sofies Villa

Jeg tenkte å begynne dagen med å vise dere noen bilder fra gutterommet.

Gutterommet interiør

Nettbutikkene som er best på interiør til barne- og ungdomsrom. Her har jeg satt samme tre forskjellige gutterom i polyvore. Takk til alle som har delt inspirerende bilder av kule gutterom! Noen liter hvitmaling og svart som kontrastfarge - Vips så ble det.

Gutterom : Foreldremanualen

Dere skal selvfølgelig også få se bilder fra gutterommet!

Gutterommet interiør

Mellomste skatten i huset har fått et skikkelig stor-gutterom. Stort utvalg av lenker til nettbutikker som selger interiør og ting for barnerom. Pusse opp babyrommet, gutterommet, prinsesserommet, tenåringsrommet – eller. Nå drypper det inn med interiør og pynt til safarirommet til Helmer. Silje Vaniljeis - en blogg om interiør, mote, trender og inspirasjon. Da har lillebror flyttet inn, selvom rommet fortsatt.


Litt nytt på det lille gutterommet til verdens besteste lille-storebror. Sukkersøt hevn: Slik tok Tobias igjen for lillebrorens (15) Facebook-spøk. Gutterommet ble et rosa inferno av p-piller, Justin Bieber, dildoer og sminke. Lack hyller fra Ikea,bokstaver fra Dorothea Interiør på Vinterbro. Liker gutterommet, spesielt den originale elefanten på veggen.


Carina, elsker interiør og bor sammen med to skjønne små. Gutterommet skulle bli fargerikt og det skulle være gøy å leke her inne. For litt siden fikk jeg i oppdrag å sy puter til en femåring sitt gutterom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar