mandag 5. oktober 2015

Eiendomsmegling bi forum

Jeg klarer ikke fatte og begripe at noen velger BI for eiendomsmegling. Lurer du på hvordan det er å jobbe som eiendomsmegler? Jeg studerte tre år på Handelshøyskolen BI, Bachelor i eiendomsmegling. Første året kan du ta på deltid på BI, de siste to tror jeg du må ta full tid.

Bachelor i eiendomsmegling

Tittelen autorisert eiendomsmegler brukes ikke lenger.

Eiendomsmegling bi forum

Handelshøyskolen BI har undersøkt hvordan det gikk med. BI oppgir en startlønn på 480.000, inkludert bonus. Garanti Eiendomsmegling viser at borettslagsprisene stiger. Siviløkonomstudentene fra Handelshøyskolen BI tjener dårligere enn året før.

Medhjelpereksamen: Salg – Eiendom Norge

Siviløkonomene som gikk ut fra BI fjor vår oppgir en startlønn på.

Eiendomsmegling bi forum

Med BI nettstudier kan du studere når og hvor det passer best for deg. Studiet har de siste årene fått et voldsomt oppsving, skriver. Bachelor i eiendomsmegling, Bachelor i regnskap og revisjon og Bachelor i. Professor Gudmund Hernes er leder for ”Åpent Forum”, en møterekke med. Norwegian Green Building Council and Forum for Næringsmeglere. Det vellykkede seminaret «Åpent Forum» med det overordnede temaet. Fullført bachelor i eiendomsmegling gir varierte arbeidsmuligheter.


Handelshøyskolen BI oversender med dette Rapport og Planer (2011-2012). Denne oppgaven er en del av faget Praktisk Eiendomsmegling 3. Kollegiet, Undervisningsutvalget for bachelor (UUV) og Studentpanelet. Vil absolutt anbefale deg å studere markedsføring på BI:) lykke til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar