mandag 5. oktober 2015

Garasje med leilighet på toppen

Jeg har planer om å bygge en garasje med hybel på toppen. Utleie av hus, leilighet, hybel og hytter har forskjellige skatteregler. Leilighetene har fint interiør og er av høy standard, med 7 eller 8. Leiligheten har en fantastisk beliggenhet i bygget.

Moss Avis - Vestby-ordfører må forklare garasjeleilighet

Workinntoppen ligger vestvendt på et høydedrag, som vil gi leilighetene en.

Garasje med leilighet på toppen

Lutvanntoppen - heis direkte fra underjordisk garasje. Se den utrolige forvandlingen de gjorde på innsiden av garasjen! Kleppestø/Stongafjellet - 3-roms topp/hjørne leilighet i nyere bygg. I vår alder er det jo vanlig å selge huset og kjøpe leilighet, men ikke å.

Sandefjord kommune - Garasje

Lincoln Continental 1985, og nylig har han bygget om en.

Garasje med leilighet på toppen

Med leiligheten følger en fast garasjeplass i byggets oppvarmede. Jeg har lyst å få bygget en dobbel garasje med leilighet under. Skysettoppen med imponerende utsikt over Holterkollen, Hagan og dalen er det. Grimsbytoppen blir bygget på eiendom gnr 15, bnr 764 i Karmøy. Leiligheter med 2 soverom, privat basseng eller takterrasse.


Søndre Toppen 8 er en lys og attraktiv 2-roms rekkehusleilighet. I denne filmen bygger vi enMAXBO-garasjefra A til Å. Leiligheten ligger i et meget attraktivt område like ved Los Monteros hotel. Leiligheten ligger på toppen med privat heis rett fra garasjen. BRA 130 og 111,5 m2 med store takterrasser og flere. Felles garasjeanlegg med plass til minst 1 bil pr leilighet og med tilhørende bod. Vår garasje blir en dobbelgarasje i størrelsen 620 x 620 cm med loft og to arker Systemblokk med en avrettende påstøp på 5 cm på toppen.


Stor veranda og to små balkonger, garasje i underetasjen. Kjøperne vil også kunne kjøpe garasjeplass og bod i underetasjen. Mange av folkene fra Ullerntoppen er miljøbevisste og foretrekker økologisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar